Za predsjednicu Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva podružnice „Branimir Richter” Zagreb izabrana prof.dr.sc. Danica Galešić Ljubanović

prod dr sc danica galešić ljubanović

Na Godišnjoj izbornoj skupštini Podružnice HKLD-a „Branimir Richter“ Zagreb, održanoj u srijedu, 23. siječnja 2019. godine, u prostorijama HKLD-a u dvorani „Margarita Peraica“ u Zagrebu, na naredne četiri godine ponovo je izabrana prof.dr.sc. Danica Galešić Ljubanović. Za podpredsjednika Podružnice izabran je prim.dr. Ivan Barišić, koji je istu funkciju obavljao i u prošlom mandatu. Za tajnicu Podružnice izabrana je Andrea Koščec, mag. pharm., prethodna tajnica Sekcije farmaceuta i medicinskih biokemičara HKLD-a.

Na početku rada Skupštine izbrano je Radno predsjedništvo i ostala tijela Skupštine (Izborno povjerenstvo, zapisničar i dva ovjerovitelja zapisnika te verifikacijsko povjerenstvo). Sjednicu je vodio prim.doc.dr.sc. Rok Čivljak, podpredsjednik HKLD-a i član UO Podužnice.

Skupštini je prisustvovala i predsjednica HKLD-a prof.dr.sc. Ana Planinc Peraica te brojni članovi.

Nakon utvrđenog kvoruma slijedila su izvješća predsjednika i tajnika Podružnice te rizničara Podružnice koja su nakon rasprave prihvaćena usvajanjem izvješća.

Razriješen je dosadašnji Upravni odbor Podružnice te predoženi i predstavljeni kandidati za članove novog Upravnog odbora te nastavljeno s iznošenjem programa rada kandidata za predsjednika Podružnice.

Slijedila je podjela glasačkih listića i izbori uz tajno glasovanje. Nakon izvješća Izbornog i Verifikacijskog povjerenstva proglašeni su rezultati izbora i imenovan je novi Upravni odbor te određen način imenovanja poslanika za Godišnju skupštinu HKLD-a.

Uz molitvu, koju je predvodio duhovnik Podružnice fra doc.dr.sc. Draženko Tomić, Skupština je zatvorena.

Uskoro donosimo detaljniji tekst i popis svih novoizabranih članova Upravnog odobora Podružnice HKLD-a „Branimir Richter“ Zagreb na mandat od slijedeće četiri godine!

Godišnja izbornoa skupština Podružnice HKLD Branimir Richter Zagreb 23 01 2019 1

Godišnja izbornoa skupština Podružnice HKLD Branimir Richter Zagreb 23 01 2019 4

Godišnja izbornoa skupština Podružnice HKLD Branimir Richter Zagreb 23 01 2019 3

Godišnja izbornoa skupština Podružnice HKLD Branimir Richter Zagreb 23 01 2019 2

 

No Comments

Post A Comment