USKRSNA ČESTITKA Podružnice “Branimir Richter” Zagreb

sretan uskrs

Poštovani članovi Hrvatskog katoličkog liječničkog društva!

U tijeku Velikog tjedna u ime Upravnog odbora podružnice “Branimir Richter” i svoje osobno upućujemo Vam čestitke i najbolje želje za predstojeći veliki blagdan naše vjere: Uskrsnuće Gospodina našega Isusa Krista.

Cijenjeni članovi HKLD-a, uvjereni smo da Vas ovaj veliki blagdan ispunja i nadahnjuje snagom za svakodnevne profesionalne i obiteljske napore, a pogled na Uskrslog Gospodina i nadom da će sve to jednom, u vječnosti, biti višestruko vrednovano. Iz tog uvjerenja naš sadašnji život i nastojanja dobivaju svoj smisao, ali ne samo naša zalaganja nego i rad svih nas. Otud se ne bojimo događaja i vremena jer znamo da je Gospodin s nama, da će on okrenuti sve na dobro onima koji ga ljube i da nas, u konačnici, čeka s one strane životnog puta. Tako uskrsna vjera postaje najučinkovitiji tretman za uravnoteženu i smirenu obiteljsku i radu atmosferu.

Zbog svima poznate situacije i odgovornosti koju potičemo jedni prema drugima, čini se da ovaj Uskrs proživljavamo poput prvih kršćana – bez vanjskih manifestacija, u manjim i pouzdanim zajednicama, uz ono što nam je osobno potrebno za našu tradicionalnu proslavu Uskrsa: po koje jaje, jelo ili slastica. Mnogim će možda nedostajati vanjska proslava, okupljanje oko stola Gospodnjeg po crkvama, šire familijarno i prijateljsko okružje. No, u pitanju je samo tjelesna udaljenost koja nas ne priječi da budemo jedni drugima bliži duhom i ljubavlju.

U radosnom iščekivanju skorog blagdana, i radosnom iščekivanju susreta i aktivnosti u našim društvenim prostorijama u Praškoj, svim članovima HKLD-a želimo sretan i blagoslovljen Uskrs.

U ime Upravnog odbora Podružnice HKLD-a “Branimir Richter” Zagreb:

doc.dr.sc. fra. Draženko Tomić
duhovni asistent

Andrea Koščec, mag.pharm.
tajnica

prof.dr.sc. Danica Galešić Ljubanović
predsjednica

No Comments

Post A Comment