U susret Božiću – HKLD podružnica Pakrac, Lipik, Daruvar

U susret Božiću 1

17. prosinca 2019. god. u SB Lipik bila je prekrasna večer „U susret Božiću“ HKLD-a podružnice Pakrac, Lipik, Daruvar koja je počela prigodnom molitvom.

Sjetili smo se mons. Matije Jurakovića, našeg prvog duhovnika koji je otišao u zasluženu mirovinu i izrazili zahvalnost na njegovom radu s nama.
Velečasni Jozo Zorić je naš novi duhovni asistent i nedavno je službeno potvrđen od našeg biskupa mons. Antuna Škvorčevića.

Također nam je svojom molitvom i nazočnošću pružio podršku i naš župnik Roko Rođo Ivanović.

Predsjednik podružnice HKLD-a Pakrac, Lipik, Daruvar prim. dr. Oto Kraml i tajnica dr. Marica Topić pročitali su prigodan tekst mons. Matije Jurakovića o značaju Božićnih jaslica i psalam zahvale Spasitelju.

U susret Božiću 2

Uslijedilo je izvješće predsjednika prim.dr. Ota Kramla s Izborne skupštine HKLD-a u Osijeku, gdje je izabrano novo vodstvo HKLD-a. U znak našeg poštovanja i dobre suradnje upućena je čestitka ispred Podružnice novom vodstvu.

Poslije toga nazočili smo prekrasnom koncertu Gradskog pjevačkog zbora Lipik i ženske klape KPD Sloge Pakrac, koji su otpjevali svaki posebno, a onda zajedno prekrasne Božićne pjesme, nakon čega je bilo druženje uz domjenak u Mramornim kupkama.

U susret Božiću 3

Što reći nego Božji blagoslov i svako dobro svima.

Sretan Božić i svako dobro u Novoj Godini.

Dr. Marica Topić
tajnica podružnice HKLD-a Pakrac, Lipik, Daruvar

No Comments

Post A Comment