Splitska studentska sekcija na vikendu u Dubrovniku

Splitska studentska sekcija na vikendu u Dubrovniku HKLD 3

Studentska sekcija splitskog ogranka Hrvatskog katoličkog liječničkog pod duhovnim vodstvom don Stipana Šurlina uputila se u petak, 14. veljače na izlet u Dubrovnik

Kiša na početku puta nije sprječavala da radosni duh zajedništva ispuni naš put. Dodatan motiv koji smo uzeli u obzir prilikom odabira mjesta za izlet je činjenica da se naš donedavno studentski kolega, a sada dr.med. Filip Vučemilović zaposlio na Zavodu za hitnu medicinu Dubrovačko neretvanske županije. Filip nam je pričao o svojim dosadašnjim iskustvima na poslu i tako nam otvorio pogled prema tome kako bi naša budućnost mogla izgledati kada diplomiramo. Bilo je to veoma poučno i inspirativno iskustvo.

U Dubrovniku smo posjetili mnoge znamenitosti. Don Stipan nas je prigodno podsjećao u propovijedima i nagovorima da u svakom trenutku razmišljamo o ljudima koji su u potrebi te da snagu za svakodnevne potrebe pronalazimo uvijek u molitvi i blizini Božjoj. U Split smo se vratili u nedjelju, 16. veljače sretni i zahvalni svim donatorima koji su nam omogućili ovu priliku za duhovni rast. Nadamo se da će u budućnosti biti još ovakvih susreta.

Napisala: Ana Čavar, studentica Medicinskog fakulteta u Splitu

Splitska studentska sekcija na vikendu u Dubrovniku HKLD 1

Splitska studentska sekcija na vikendu u Dubrovniku HKLD 2

Splitska studentska sekcija na vikendu u Dubrovniku HKLD 4

Splitska studentska sekcija na vikendu u Dubrovniku HKLD 6

Splitska studentska sekcija na vikendu u Dubrovniku HKLD 5

 

 

 

 

No Comments

Post A Comment