Simpozij i proslava 25 godina Podružnice Split

logo kriz

Poštovani i dragi članovi HKLD-a,

Pozivamo Vas na simpozij Ecce homo i proslavu 25. godišnjice Podružnice HKLD-a Split koji će se održati 16. i 17. ožujka 2018. g. u Splitu.

Prvog dana, petak 16. ožujka biti će simpozij Ecce homo na kojem će četrnaest postaja križnog puta biti obrađeno sa filozofsko-teološke i medicinske strane. Drugog dana, subota 17. ožujka je svečana proslava 25. godišnjice Podružnice HKLD-a Split koja će započeti Misom zahvalnicom u splitskoj katedrali koju će predvoditi nadbiskup mons. Marin Barišić. Nakon Mise će biti svečana skupština Podružnice HKLD-a Split uz predstavljanje monografije o 25 godina HKLD-a Split, a potom otvaranje izložbe Medicina sacra. Detaljan program se nalazi u prilogu.

Podružnica HKLD-a “Branimir Richter” Zagreb organizira odlazak u Split u četvrtak 15. ožujka 2018., u 15.30 sati ispred Gradskog poglavarstva. Cijena je 240 kn (dva noćenja u dvokrevetnim sobama s doručkom) + prijevoz (ovisno o broju prijavljenih). Povratak u Zagreb je u subotu 17. ožujka navečer.

Molimo sve zainteresirane da se prijave najkasnije do 9. ožujka 2018. g. kod administrativne tajnice HKLD-a gdje. Slavice Grubišić: mobitel 095 553 86 85, telefon 4817 537, mail tajnistvo@www.solutionx.info

Radujemo se Vašem dolasku i preporučujemo našu Podružnicu Split u Vaše molitve!

prof. dr. sc. Danica Galešić Ljubanović
Predsjednica Podružnice HKLD-a “Branimir Richter” Zagreb

Program simpozija Ecce homo i proslave 25 godina Podružnice Split 1

Program simpozija Ecce homo i proslave 25 godina Podružnice Split 2

No Comments

Post A Comment