Prijave za 3. međunarodnu konferenciju za život “Život, dakle, biraj!” su počele!

izrezak 1280x0 c default
Od 21. do 23. svibnja 2021. sudjelujte na još jednoj međunarodnoj konferenciji u organizaciji udruge „Hrvatska za Život“ i oduševite se predavanjima velikih pro-life govornika iz Hrvatske i cijelog svijeta
Ideja Konferencije jest okupiti zalagatelje za život od prirodnog začeća do prirodne smrti, koji će kroz svoja predavanja i odgovore na pitanja dati rješenje za problem pobačaja. Konferencija je prvi put održana od 27. do 29. travnja 2018. godine i na njoj su sudjelovali gosti iz cijelog svijeta.

I ove godine, na jednome mjestu moći ćete vidjeti kako izgleda borba za život u našoj domovini, ali i u Velikoj Britaniji, Nigeriji, SAD-u i Kolumbiji. Saznajte kako možete pridonijeti pro-life borbi u mjestu u kojem živite. Za razliku od prijašnjih godina, ove godine održat će se online.

Prijave na konferenciju odvijaju se na web stranici https://mkzivotdaklebiraj.com/

Od petka 21. svibnja u 16 sati uživajte u izvrsnim predavanjima i onome što je udruga „Hrvatska za Život“ pripremila ove godine.

U nastavku možete pogledati i video poziv međunarodnog koordinatora inicijative „40 dana za život“, Roberta Colquhouna, i prijaviti se za sudjelovanje na samoj konferenciji.

Daniela De Micheli Vitturi, dr. med. / hkld.hr

Dr. Danijela De Micheli Vitturi proljece
Snimila: dr. Daniela De Micheli Vitturi
logo HKLD 30 god
No Comments

Post A Comment