Poziv na prezentaciju edukacije KRATKO OBITELJSKO SAVJETOVANJE

logo kriz

Poštovani članovi HKLD-a,

Pozivamo Vas na prezentaciju programa “Kratko obiteljsko savjetovanje” 17. siječnja 2018. g. u 19 sati koje će se održati u dvorani „Margarita Peraica“ Hrvatskog katoličkog liječničkog društva, Praška 6/II (Marićev prolaz), Zagreb.

Zagrebačka treća generacija programa “Kratko obiteljsko savjetovanje” započinje 3. ožujka 2018. g.

Kontinuirana izobrazba obiteljskih liječnika pod nazivom “Kratko obiteljsko savjetovanje” omogućuje razvijanje vlastitih kapaciteta psihološkog savjetodavnog rada sa svojim pacijentima i njihovim obiteljima. Prva generacija je započela 2015. g. kada je skupina slavonskih obiteljskih liječnika inicirala suradnju s voditeljem Božidarom Popovićem, dr. med., psihijatrom i sistemskim psihoterapeutom.

Božidar Popović, rođen je 1973., iz Belišća, živi u Valpovu. Radi kao psihijatar u Općoj županijskoj bolnici u Našicama, voditelj Dnevne bolnice.

Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu završio je 1998. g. , specijalizaciju iz psihijatrije 2008. g., sistemski psihoterapeut postaje 2009. g., a 2011. g. stječe ECP (Europski certifikat iz psihoterapije).

U postupku je stjecanja statusa supervizora i učitelja sistemske psihoterapije pri Univerza Sigmund Freud Beč, podružnica u Ljubljani, te je u postupku prijave za Doktorski humanistički studij Sveučilišta u Zadru s temom disertacije: „Kulturna memorija i traume Vukovara 1991. godine: naracije i prakse između preživljenja i otpornosti“

Od 2016. g. vodi obrt za savjetovanje i edukaciju Salutogeneza. Uz savjetodavni rad, vodi i radionice za branitelje i veterane, edukaciju za obiteljske liječnike „Kratko obiteljsko savjetovanje“, te surađuje kao supervizor i učitelj u nastavi studenata sistemske psihoterapije na Fakultetu u Ljubljani.

Radujemo se Vašem dolasku!
Prof. dr. sc. Danica Galešić Ljubanović
Predsjednica Podružnice HKLD-a „Branimir Richter“ Zagreb

No Comments

Post A Comment