Poziv na predavanje – Suvremeni izazovi očinstva. “Probudi se ti što spavaš!”, 18. ožujka

Poštovani članovi HKLD-a,

zbog pogoršanja epidemiološke situacije vezane uz COVID-19 i sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske i preporukama Kriznog stožera obustavljaju se sve aktivnosti u HKLD-u koje su planirane do 31.03.2020.
U skladu s mjerama i preporukama koje budu na snazi za period nakon 31.03.2020., donijeti ćemo novu odluku o nastavku aktivnosti i o svemu Vas pravovremeno obavijestiti.

Pozdrav u Kristu!

Upravni odbor Podružnice “Branimir Richter” Zagreb

logo kriz

Pozivamo Vas na predavanje dr. Petar Krešimir Hodžić Suvremeni izazovi očinstva. “Probudi se ti što spavaš!” (Ef 5, 14a) koje će biti u prostorijama HKLD-a (Praška 6/II) u srijedu 18. 3. 2020. u 19 h.

Također Vas potičemo da dođete na duhovni susret u Korizmi kojeg će voditi fra Ivan Dominik Iličić. Tema susreta je “Preko pustinje i križa do slave uskrsnuća”, a biti će u subotu 21. 3. 2020. u 11 h u prostorijama HKLD-a, Praška 6/II.

Ovogodišnja korizmena duhovna obnova biti će u Lovranu u subotu 4. 4. 2020. Detaljni program nalazi se u u drugoj objavi. Iskoristite ovu lijepu prigodu da se, uoči Cvjetnice, što bolje pripremite za Veliki tjedan i Uskrs.

S Vama u mislima i molitvi za HKLD i naš narod!

prof. dr. sc. Danica Galešić Ljubanović
Predsjednica Podružnice HKLD-a “Branimir Richter” Zagreb

 

 

No Comments

Post A Comment