Poziv na međunarodnu konferencije Svjetske organizacije za Billingsovu ovulacijsku metodu (WOOMB Conference) PROGRAM

Konferenciji prethodi jednodnevni tečaj za zdravstveno osoblje koji je namijenjen edukaciji liječnika i medicinskih sestara

Letak WOOMB Conference 1

Letak WOOMB Conference 2

Zadovoljstvo mi je obavijestiti Vas da će se od 12. do 14. svibnja ove godine u Zagrebu održati međunarodna konferencija Svjetske organizacije za Billingsovu ovulacijsku metodu® (WOOMB International). Srdačno Vas pozivam da sudjelujete na ovoj konferenciji

Konferencija WOOMB International namijenjena je podučavateljima i promotorima Billingsove ovulacijske metode®, zdravstvenom osoblju, odgajateljima i savjetnicima koji rade s bračnim parovima, obiteljima i mladima, a pozvani su i svi zainteresirani za teme planiranja obitelji, brige za žensko zdravlje i liječenja neplodnosti.

Ovo je prva konferencija Svjetske organizacije za Billingsovu ovulacijsku metodu® koja se održava u Europi, te nam je velika čast što je upravo Hrvatska odabrana da bude domaćin tog skupa. Sudionici konferencije imat će jedinstvenu priliku čuti iskusne svjetske i europske poznavatelje ove metode i obogatiti svoje znanje o njenoj primjeni u planiranju obitelji, brizi za žensko zdravlje i liječenju neplodnosti.

Cilj ove konferencije je pružiti cjelokupnu informaciju o znanstvenoj podlozi ove metode, o njenoj učinkovitosti i pouzdanosti te o dobrobitima koje proizlaze iz njene primjene i na taj način potaknuti hrvatsku stručnu i širu javnost na prihvaćanje ove metode kao ravnopravne opcije u planiranju obitelji i liječenju neplodnosti.

Kako bismo što bolje postigli taj cilj, pored konferencije, organizirani su i posebni tečajevi za zdravstvene djelatnike i za podučavatelje metode koji se, kao i sama konferencija, boduju  prema Pravilniku o trajnoj medicinskoj izobrazbi Hrvatske liječničke komore. Detaljne informacije o konferenciji i pratećem edukacijskom programu nalaze se u priloženom letku te na web stranici www.woombconference.ppo.hr/hr.

Doc. dr. sc. Marija Ćurlin
Centar za prirodno planiranje obitelji
Zagreb, Vinogradska cesta 27
info@ppo.hr; www.ppo.hr

Gđa Jozefina Skelin
Udruga Obiteljsko obogaćivanje
Zagreb, Bukovačka 111

 

No Comments

Post A Comment