Poziv na 5. međunarodni seminar za život – Međugorje 24. – 27. svibnja 2017.

medjugorje

Seminar je namijenjen za liječnike i medicinsko osoblje, branitelje života, molitva za one koji su izgubili dijete, koji su ranjeni pobačajem, spontanim pobačajem, za supružnike koji žele djecu, za pro-life aktiviste, za žrtve obiteljskog nasilja, samohrane roditelje, trudnice…

5. MEĐUNARODNI SEMINAR ZA ŽIVOT
održat će se u Međugorju od 24. do 27. svibnja 2017.

Tema susreta je:
“Da ljubav vaša sve više raste” (Fil 1, 9)

U Gospinoj školi

S Majkom života: seminar za liječnike i medicinsko osoblje, branitelje života, molitva za one koji su izgubili dijete, koji su ranjeni pobačajem, spontanim pobačajem, za supružnike koji žele djecu, za pro-life aktiviste, za žrtve obiteljskog nasilja, samohrane roditelje, trudnice…

PROGRAM

Srijeda, 24. svibnja 2017.
14.00 Registracija sudionika
16.00 Uvod u seminar
17.00 Večernji molitveni program: krunica, sv. Misa, molitva za ozdravljenje

Četvrtak, 25 . svibnja 2017.
9.00 Jutarnja molitva
Predavanje, svjedočanstva
14.00 Molitva uz Križevac
17.00 Večernji molitveni program:krunica. sv. Misa, Klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu

Petak, 26. svibnja 2017.
8.00 Molitva na Brdu ukazanja
11.00 Predavanje, svjedočanstva
12.00 Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu u tišini
15.00 Predavanje, svjedočanstva
17.00 Večernji molitveni program: krunica, sv. Misa, čašćenje križa Gospodinova

Subota, 27. svibnja 2017.
9.00 Molitva
9.30 Predavanje
10.30 Iskustva sudionika
12.00 Završna sv. Misa

Predavač na seminaru fra Ante Vučković, ofm rođen je 1958. u Sinju u brojnoj obitelji. Član je franjevačke provincije Presvetoga Otkupitelja sa sjedištem u Splitu. Sjemenište i klasičnu gimnaziju završio je u Sinju, a teologiju u Makarskoj i Zagrebu. Za svećenika je zaređen 1983. Nakon službe kapelana u Metkoviću i Münchenu studirao je filozofiju u Münchenu i Rimu gdje je i doktorirao na dimenziji slušanja kod Martina Heideggera. Predavao je filozofiju u Rimu, na Papinskom sveučilištu Antonianum i na Franjevačkoj teologiji u Makarskoj. Profesor je filozofije na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Predaje i na Filozofskom odsjeku istoga sveučilišta. Voditelj je duhovnih vježbi, seminara i duhovnih obnova. Duhovni je pratitelj i savjetnik. Objavio je nekoliko knjiga. Objavljuje u stručnim i populističkim časopisima.

Seminar će se održati u dvorani iza crkve. Prilog za troškove seminara 40 € po osobi. Prijave možete izvršiti putem e-maila: seminar.marija@medjugorje.hr (za Mariju Dugandžić). Broj sudionika je ograničen zbog prostora, stoga vas molimo da svoje prijave izvršite što prije. Isto tako molimo sve sudionike seminara da sami osiguraju smještaj u Međugorju.

U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, zanimanje i gdje radite.

Zbog organizacije seminara, i vaše sigurnosti, molimo vas da se smatrate registrirani za seminar tek nakon što dobijete potvrdan odgovor. Ako odgovor niste dobili, to znači da nismo dobili vašu prijavu i da niste registrirani, jer ste vaš e – mail uputili na krivu adresu ili imate virus pa se pošta automatski blokira. Stoga se možete smatrati registrirani za seminar tek nakon što ste primili potvrdan odgovor.

prof.dr.sc. Ana Planinc Peraica
predsjednica HKLD-a

No Comments

Post A Comment