Potpisan Sporazum između HKLD-a i Salus populi o konačnom povratu pozajmice

Salus HKLD sporazum 2021 05 13

Na današnji dan 13. svibnja 2021. godine u sjedištu knjigovodstvenog servisa Biro Kvaka potpisan je Sporazum između Hrvatskog Katoličkog liječničkog društva i Salus populi d.o.o. o konačnom povratu pozajmice

Naime, Salus populi osnovali su članovi HKLD-a ulaganjem vlastitih sredstava, a nakon čega je 4. rujna 2010. godine sklopljen ugovor o pozajmici HKLD-u u cilju prikupljanja sredstava za otkup dijela prostora u kojemu se nalazi sjedište Društva. Dugi niz godina pokušavalo se naći rješenje kako bi se vratio cjelokupni iznos Salusu nakon što je u nekoliko navrata izvršen povrat samo dijela sredstava. Danas sklopljenim Sporazumom okončano je dugogodišnje dugovanje HKLD-a i potraživanje Salusa populi i dijela njegovih članova što će omogućiti dalje neometano poslovanje HKLD-a. Sporazum su potpisali direktor Salusa populi dr. Franjo Turalija i predsjednik HKLD-a doc. Rok Čivljak.

Ovim putem zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju dobročiniteljima HKLD-a: tvrtki Salus populi i njenim rukovoditeljima, a osobito svim članovima HKLD-a i Salusa koji su svojom pozajmicom, a neki i nepovratnom donacijom, omogućili HKLD-u otkup prostora što je unaprijedilo i obogatilo rad Društva.

Rok Čivljak
predsjednik HKLD-a

 

 

logo HKLD 30 god

 

 

No Comments

Post A Comment