Poslušajte emisuju HR 1 “Susret u dijalogu”, u ponedjeljak 22. veljače od 09:05 sati. Gostuju predsjednik HKLD-a doc. dr. sc. prim. Rok Čivljak i duhovnik Zg podružnice doc. dr. sc. fra Draženko Tomić

susret u dijalogu

 

U emisiji Hrvatskog radija 1 (HRT) Susret u dijalogu gostuju predsjednik HKLD-a doc. dr. sc. prim. Rok Čivljak i doc. dr. sc. fra Draženko Tomić, duhovnik zagrebačke podružnice “Branimir Richter” Govorit će o 30 godina HKLD-a. Emisiju možete poslušati u ponedjeljak, 22. veljače od 09:05 sati. (Emisija će biti arhivirana tako da je možete poslušati i u naknadnom terminu)

https://radio.hrt.hr/aod/susret-u-dijalogu/372278/

Hrvatsko katoličko liječničko društvo slavi svoj 30. rođendan. U emisiji “Susret u dijalogu” raspravljat će se o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti uglednoga strukovnog društva. Koliko je članova i čime se bave? Po čemu se katolički liječnik razlikuje od onoga koji to nije? Kako gledaju na različite etičke i moralne dvojbe kojih je u hrvatskom društvu sve više? Kako su katolički liječnici u Hrvatskoj i svijetu pridonijeli u borbi protiv korona virusa? Gostovat će predsjednik Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva doc. dr. sc. prim. Rok Čivljak i duhovnik društva doc. dr. sc. fra Draženko Tomić. Urednica emisije je Tanja Baran.

hkld.hr

logo HKLD 30 god

No Comments

Post A Comment