Održana prva sjednica novog vodstva HKLD-a

sjednica HKLD 08 02 2020

Održana 1. (konstituirajuća) sjednica novog saziva Upravnog odbora, Nadzornog odbora i Suda časti Hrvatskog katoličkog liječničkog društva

U subotu, 8. veljače 2020. godine u sjedištu Društva u Zagrebu održana je 1. (konstituirajuća) sjednica novog saziva Upravnog odbora, Nadzornog odbora i Suda časti Hrvatskog katoličkog liječničkog društva. Sjednicu je vodio novoizabrani predsjednik HKLD-a doc. dr. sc. Rok Čivljak, a razmatrani su svi važniji aspekti djelovanja Društva u protekloj godini te raspravljen plan rada za 2020. godinu. Regionalni predstavnici podnijeli su izvješća o radu pojedinih podružnica: prof. dr. sc. Marica Miletić Medved za slavonske podružnice, dr. Danijela De Micheli Vitturi za podružnice s područja Dalmacije, prof. dr. sc. Natalia Kučić za Istru i Primorje, a doc. dr. sc. Mirjana Radan za sjeverni dio Hrvatske.

Obavljene su i pripreme za Godišnju skupštinu Društva koja će održati 7. ožujka 2020. u Zagrebu. Rizničari Društva (dr. Miroslav Bojić, dr. Dijana Krišto) zaduženi su do Skupštine prirediti financijsko izvješće za proteklu godinu te financijski plan za 2020. godinu, a prvi dopredsjednik Društva prof. dr. sc. Ivica Grković preuzeo je obvezu do Skupštine prirediti izvješća podružnica i sekcija te nakon njihove analize za budućnost predložiti ujednačeni model rada podružnica i njihove suradnje sa središnjicom.

Na sjednici je za predsjednika Nadzornog odbora HKLD-a izabran prim. dr. Ivan Barišić, a za predsjednicu Suda časti izabrana je prim. dr. sc. Ružica Šmalcelj.

Članovi upravnih tijela HKLD-a izmolili su molitvu sv. Luki Evanđelisti, zaštitniku Društva, da zapali njihova srca plamenom Božje ljubavi i uz štovanje Presvetoga Trojstva pomogne dalje voditi HKLD.

Autor: HKLD

sjednica HKLD 08 02 2020 2

sjednica HKLD 08 02 2020 1

 

 

 

No Comments

Post A Comment