ODRŽANA IZVJEŠTAJNA I IZBORNA SKUPŠTINA SEKCIJE FARMACEUTA I MEDICINSKIH BIOKEMIČARA HKLD-a

IZVJEŠTAJNA I IZBORNA SKUPŠTINA SEKCIJE FARMACEUTA I MEDICINSKIH BIOKEMIČARA HKLD 1

Za novu predsjednicu Sekcije farmaceuta i medicinskih biokemičara HKLD-a izabrana Jasna Ćurić, mag. pharm.

Dana 9.10.2019. u prostorijama HKLD-a, dvorana „Margarita Peraica“, Praška 6/II, Zagreb, održana je Izvještajna i izborna Skupština Sekcije farmaceuta i medicinskih biokemičara HKLD-a.

Prije Skupštine održana je misa u kapelici Ranjenog Isusa koju je predvodio pater Ivan Dominik Iličić. U propovijedi je govorio o poslanju farmaceuta u današnjem svijetu i kako svjedočiti vjeru kroz profesionalni poziv.

Nakon mise uslijedio je radni dio Skupštine gdje smo čuli izvješće o dosadašnjem radu sekcije od predsjednice Marije Benković, mag.pharm. i njene tajnice Andree Koščec, mag.pharm.

Poslije toga je izabrana nova predsjednica sekcije mag. pharm. Jasna Ćurić, nova tajnica mag. pharm. Marija Brajković te novi članovi Upravnog odbora Sekcije: I. Andabaka, M. Benković, M. Brajković, J. Ćurić, A. Dukić, J. Jurićev-Sudac, A. Koščec, K. Morić, D. Pongrašić, E. Šintić i V. Vukušić.

Nova predsjednica Sekcije J. Ćurić upoznala je nas sa planom rada sekcije u narednom periodu. U planu joj je raditi na povećanju članstva, posebice mladih i suradnju sa matičnim fakultetom FBF.

Sekcija je dobila i novog duhovnika patera Ivana Dominika Iličića koji je ujedno i naš kolega, mag, pharm. što smatramo posebnom milošću.

U Zagrebu, 13.10.2019.
Vanda Vukušić, mag. pharm.

IZVJEŠTAJNA I IZBORNA SKUPŠTINA SEKCIJE FARMACEUTA I MEDICINSKIH BIOKEMIČARA HKLD 2

IZVJEŠTAJNA I IZBORNA SKUPŠTINA SEKCIJE FARMACEUTA I MEDICINSKIH BIOKEMIČARA HKLD 3

IZVJEŠTAJNA I IZBORNA SKUPŠTINA SEKCIJE FARMACEUTA I MEDICINSKIH BIOKEMIČARA HKLD 4

IZVJEŠTAJNA I IZBORNA SKUPŠTINA SEKCIJE FARMACEUTA I MEDICINSKIH BIOKEMIČARA HKLD 5

IZVJEŠTAJNA I IZBORNA SKUPŠTINA SEKCIJE FARMACEUTA I MEDICINSKIH BIOKEMIČARA HKLD 6

 

No Comments

Post A Comment