Održana izborna skupština podružnice HKLD-a u Osijeku

U ponedjeljak, 13. veljače 2023. godine održana je redovna izborna skupština podružnice HKLD-a u Osijeku. Na početku su skup pozdravili duhovnik Podružnice, izv. prof. dr. vlč. Davor Vuković, i dosadašnja predsjednica doc. prim. dr. sc. Melita Vukšić Polić, dr. med. Prije izbornog dijela podneseno je godišnje izvješće o radu Podružnice iz kojeg je osobito izdvojeno uspješno predavanje o duhovnom putu čovjeka i misaonoj molitvi. Predavanje je održao liječnik i karmelićanin, brat Jakov (od Križa) Milić koji je kao đakon u službi u Splitu.

Tijekom izbornog dijela skupština Podružnice pokazala je veliku složnost i motivaciju. Jednoglasno je izabrana nova predsjednica prim. dr. sc. Jadranka Arambašić, dr. med. Potpredsjedničku službu prihvatila je dr. sc. Vjera Mihaljević, dr. med., dok su za rizničara i tajnika izabrani liječnici Luka Rašković, dr. med. i Ivan Školka, dr. med. Nakon izbornog dijela predložen je okvirni godišnji plan aktivnosti osječke podružnice HKLD-a.

Izborna skupština je zaključena molitvom, a potom je nastavljeno bratsko druženje u kantini Vikarijata uz ugodan razgovor prijatelja i kolega.

Ivan Školka, dr. med.

 

Pogledajte još vijesti iz Osijeka:
Obilježavanje Dana bolesnika i
proslava 25. obljetnice HKDMST-a.
https://djos.hr/proslava-gospe-lurdske/

 

No Comments

Post A Comment