Održan drugi susret Sekcije mladih HKLD-a

Picture1

U utorak 24. listopada 2017., u večernjim satima održan je i drugi ovogodišnji susret Sekcije mladih HKLD-a.

Nakon rekreativnih druženja subotama na Sljemenu, vratili smo se u naše prostorije u Praškoj ulici. Broj članova zamjetno raste pa nas se ovog puta okupilo tridesetak mladih liječnika i studenata medicine i farmacije.

Pridružio nam se i naš novi duhovnik vlč. Boris Jozić koji je za nas pripremio susret na temu „Zašto je potreban svećenik u životu jednog liječnika“. Vlč. Boris nas je upoznao i sa svojim životom kroz utisnute događaje na njegovom životnom putu od malih nogu do svećeničkih dana. Nećemo tajiti da već nakon ovog prvog druženja s njime, možemo jedino reći da se iznimno veselimo sljedećem susretu.

Zahvaljujemo i prof.dr.sc. Jasenki Markeljević koja je u nekoliko rečenica mladima prenijela par bitnih informacija o Svjetskom kongresu katoličkih liječnika/FIAMC-a.

Na kraju susreta smo malo detaljnije prošli ideje radionica za mlade na Kongresu te naš program rada od listopada do prosinca ove godine o kojima će i dalje unaprijed biti redovne obavijesti.

Naše najbliže aktivnosti koje slijede u programu su posjet Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri te obilježavanje obljetnice 25 godina postojanja Sekcije mladih.

Susret smo završili lijepim druženjem i boljim međusobnim upoznavanjem uz malo čašćenje tortom.

Podsjećam da sve naše aktivnosti možete pratiti putem facebook stranice https://www.facebook.com/groups/525558124315986/, a sva pitanja i prijedloge možete slati na hkld.mladi@gmail.com .

Srdačno,
Mateja Šegović, dr.med.
Voditeljica Sekcije mladih HKLD-a

 

No Comments

Post A Comment