Novi duhovnik Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva je prof. dr. sc. Ivan Bodrožić

logo kriz

Naš dugogodišnji duhovni asistent pomoćni biskup Valentin Pozaić koji je bio s nama od samog osnivanja Društva zahvalio se je na toj dužnosti. Novoizabranog duhovnika Hrvatskog katoličkog liječničkog društva prof. dr. sc. Ivana Bodrožića potvrdila je Hrvatska biskupska konferencija na svojem zasjedanju u lipnju

Poštovani kolegice i kolege, prijatelji, dragi članovi HKLD-a,

u ovo ljetno vrijeme  završavamo naše poslove i spremamo se na zasluženi ljetni odmor. Na kraju akademske godine na kratko prestaje rad našeg društva. U proteklom razdoblju sretali smo se na predavanjima, tribinama, duhovnim obnovama, izletima i sastancima koje su organizirale sekcije i podružnice.  

Naš dugogodišnji duhovni asistent pomoćni biskup Valentin Pozaić koji je bio s nama od samog osnivanja Društva zahvalio se je na toj dužnosti. Novoizabranog duhovnika Hrvatskog katoličkog liječničkog društva prof. dr. sc. Ivana Bodrožića potvrdila je Hrvatska biskupska konferencija na svojem zasjedanju u lipnju. Riječi zahvalnosti za sve što je za nas tijekom ovih godina radio uputit ćemo našem dosadašnjem duhovniku biskupu Pozaiću u rujnu nakon sv. mise kada će nam se predstaviti i naš novi duhovnik prof. dr. sc. Ivan Bodrožić. O terminu sv. mise i susreta s ocem biskupom Pozaićem i duhovnikom prof. sc. Ivanom Bodrožićem bit ćete obaviješteni naknadno. 

Sa željom da uz Božji blagoslov ovaj ljetni odmor provedete ugodno u krugu vaših obitelji i da zaboravite na svakodnevne brige srdačno vas pozdravljam.

Prof. dr. sc. Ana Planinc-Peraica, dr. med.
Predsjednica 

 

No Comments

Post A Comment