IN MEMORIAM: HRVOJE ŠIMIĆ, dr. med. (1972-2023)

Dana 20. rujna 2023. godine u svojoj 51. godini nakon kratke i teške bolesti preminuo je Hrvoje Šimić, dr. med., spec. fizikalne medicine i rehabilitacije, član Podružnice HKLD-a u Našicama.

Dr. Hrvoje Šimić rodio se 28. listopada 1972. u Našicama. Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Zagrebu vraća se u Našice, te prvo dobiva posao u Domu zdravlja gdje radi kao liječnik u hitnoj medicinskoj pomoći, a potom u Općoj županijskoj bolnici Našice gdje nakon položenog specijalističkog ispita radi kao fizijatar. Od 2011 .do 2022. godine bio je ravnatelj OŽB Našice, a od 2022. obnašao je dužnost zamjenika ravnatelja. Dugi niz godina bio je gradski vijećnik u Našicama, na proteklim lokalnim izborima izabran je za zamjenika gradonačelnika Našica, dok je dužnost saborskog zastupnika obnašao od srpnja 2020. godine. Bio je svestrana i društveno angažirana osoba, pa je dugi niz godina bio službeni liječnik Rukometnog kluba Nexe Našice.

Hrvoja ćemo ispratiti na vječno počivalište u petak, 22. rujna u 16 sati na groblju u Našicama. Sveta misa zadušnica služit će se u crkvi sv. Antuna Padovanskog nakon sahrane.

Dragi naš Hrvoje, neka ti je laka hrvatska zemlja. Počivaj u miru Božjem!

I. Ć.

 

No Comments

Post A Comment