7. MEĐUNARODNA DUHOVNA OBNOVA ZA ŽIVOT, u Međugorju od 29. svibnja do 1. lipnja 2019.

S Majkom života: duhovna obnova za liječnike i medicinsko osoblje, branitelje života, molitva za one koji su izgubili dijete, koji su ranjeni pobačajem, spontanim pobačajem, za supružnike koji žele djecu, za pro-life aktiviste, za žrtve obiteljskog nasilja, samohrane roditelje, trudnice…

MEĐUNARODNA DUHOVNA OBNOVA ZA ŽIVOT

Tema je: „Idi za mnom! “ (Mk 10, 21)
U Gospinoj školi

PROGRAM

Srijeda, 29. svibnja 2019.

14.00 Registracija sudionika
16.00 Uvod u duhovnu obnovu
17.00 Večernji molitveni program: krunica, sv. Misa, molitva za ozdravljenje

Četvrtak, 30 . svibnja 2019.

9.00 Jutarnja molitva
Predavanje, svjedočanstva
14.00 Molitva uz Križevac
17.00 Večernji molitveni program: krunica. sv. Misa, Klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu

Petak, 31. svibnja 2019.

Koordinator: fra Marinko Škota

7.00 Molitva na Brdu ukazanja
9.30 Predavanje, svjedočanstva
12.00 Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu u tišini
15.00 Predavanje, svjedočanstva
17.00 Večernji molitveni program: krunica, sv. Misa, čašćenje križa Gospodinova

Subota, 1. lipnja 2019.

9.00 Molitva
9.30 Predavanje
10.30 Iskustva sudionika
12.00 Završna sv. Misa

Predavač na duhovnoj obnovi fra Stanko Mabić, ofm, rođen 1968. na Kočerinu, Široki Brijeg. Član je Hercegovačke franjevačke provincije. Osnovnu je školu pohađao na Kočerinu, a srednju školu – sjemenište u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji u Visokom. Teologiju je studirao u Sarajevu, Zagrebu i Fuldi. Zaređen je za svećenika 1995. u Fuldi, Njemačka. Poslije ređenja upisuje Institut crkvene glazbe u Zagrebu na kojem je diplomirao 2001. godine. Završio je dvije godine realitetne psihologije. Kao svećenik i crkveni glazbenik djeluje u župama u Hercegovini. Zadnjih devet godina je odgojitelj mladih fratara u postulaturi i novicijatu, vodi duhovne vježbe i duhovne seminare za različite skupine.

Duhovna obnova će se održati u dvorani iza crkve. Prilog za troškove je 40 € po osobi. Prijave možete izvršiti putem e-maila: seminar.marija@medjugorje.hr (za Mariju Dugandžić). Broj sudionika je ograničen zbog prostora, stoga vas molimo da svoje prijave izvršite što prije. Isto tako molimo sve sudionike da sami osiguraju smještaj u Međugorju.

U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, zanimanje i gdje radite.

Zbog organizacije duhovne obnove, i vaše sigurnosti, molimo vas da se smatrate registrirani tek nakon što dobijete potvrdan odgovor. Ako odgovor niste dobili, to znači da nismo dobili vašu prijavu i da niste registrirani, jer ste vaš e – mail uputili na krivu adresu ili imate virus pa se pošta automatski blokira. Stoga se možete smatrati registrirani tek nakon što ste primili potvrdan odgovor. (Marija Dugandžić)

No Comments

Post A Comment